Projectteam

Anne

Ik ben Anne (24 jaar) en zit in mijn 6e jaar geneeskunde. Naast dat ik druk bezig ben met dit laatste jaar van de opleiding, ben ik onderdeel van de projectgroep Medische Dubbeltalenten. Binnen dit project ben ik verantwoordelijk voor spoor 1: Ontmoeten. Ons doel is om studenten met een chronische aandoening elkaar te laten ontmoeten, ervaringen te delen, steun te ervaren en adviezen met elkaar uit te wisselen. Hopelijk zien we elkaar snel op een van onze MD-café avonden!

Emma

Ik ben Emma (23 jaar) en zit nu in mijn 5e jaar van de studie geneeskunde. Ik ben deel van de projectgroep Medisch Dubbeltalenten en ben verantwoordelijk voor Spoor 4: Lobby. Ik ben zelf ook patiënt en heb gemerkt dat dat de opleiding soms lastig maakt, maar dat het ook zeker heel veel positieve dingen toevoegt aan mijn opleiding. Ik maak mij hierom ook sterk voor het project omdat wij als Medisch dubbeltalenten veel mooie en positieve dingen kunnen toevoegen in het onderwijs.

Eline

Ik ben Eline (24 jaar) en zit in mijn 4e jaar van de studie geneeskunde. Daarnaast ben ik nu actief bezig met een tweede onderzoeksmaster in oncologie. Ik ben student-assistent bij het project Medische Dubbeltalenten. Binnen dit project ben ik verantwoordelijk voor spoor 2: wetenschappelijke onderbouwing. Ik kamp zelf ook met een chronische ziekte, en vind het daarom heel mooi om bij te kunnen dragen aan dit project. Ik werk samen met studenten geneeskunde die een wetenschappelijke stage volgen binnen Medische Dubbeltalenten. Hiermee proberen we wetenschappelijke onderbouwing te leveren voor de implementatie van het project binnen het geneeskunde onderwijs.

Casper

Casper Schoemaker is projectleider en werkt als adviseur patiëntenparticipatie in het UMC Utrecht. Vanuit zijn persoonlijke dubbelrol als onderzoeker en als patiëntenvertegenwoordiger bij Longfonds en Jeugdreumavereniging geeft hij onderwijs over patiëntenparticipatie, o.a. in Geneeskunde bachelor, de BMW-bachelor, KGW en de GSLS-master. Hij is betrokken bij het UMCU-brede programma patiëntenparticipatie. Eerder werkte hij samen met Open Concept aan het project Zóóó vermoeiend (Agis-call Chronisch Gezond) en Chronisch Onderzoekstalent/ Experience & Expertise (Agis-call Latent Talent). Hij is cursuscoördinator en samen met Megan Milota docent van de Experience & Expertise cursus.

Henk

Henk is vanuit sociaal ontwerpbureau Open Concept betrokken bij Medisch dubbeltalenten. Henk faciliteert het proces vanuit ontwerpende en ervaringsgerichte aanpak. Eerder trokken Casper en Henk al samen op in Experience & Expertise en Zóóó vermoeiend.